Slachthuis

Mogelijke verkeershinder in de buurt

kaartje dat toont waar de verkeershinder het hardst voelbaar zal zijn
(Afbeelding: Slimnaarantwerpen.be © Mapbox ©OpenStreetMap)

De komende weken kunnen wegenwerken in de buurt rond het Sportpaleis voor flink wat verkeershinder zorgen. De hinder kan ook aan de rand van de Slachthuisbuurt ongemakken met zich meebrengen. Bouwheer Lantis raadt aan om de omgeving zo veel mogelijk te mijden. Een kort overzicht van wat er staat te gebeuren.

Sinds de zomer van 2022 is Lantis, bouwheer van de Oosterweelwerken, in de omgeving van het Sportpaleis bezig met het verleggen van alle nutsvoorzieningen. Voorbereidende werken die noodzakelijk zijn voor de bouw van Oosterweel kan starten. Vandaag gaan die voorbereidende werken een laatste fase in en wordt er gewerkt op de middenberm van de Bisschoppenhoflaan.

Door de werken zal het doorgaand verkeer op de Bisschoppenhoflaan en het nabijgelegen kruispunt aan de Schijnpoortweg danig verstoord worden. Het verkeer in de richting van de Noordersingel en de oprit van de Ring moet er tijdelijk over één rijstrook. De bouwheer raadt daarom aan om de omgeving vooral tijdens de ochtend- en avondspits te vermijden.

Midden februari zou de hinder door deze werken voorbij moeten zijn.


Ook interessant

Meer van Slachthuis