Den DamDen Dam leeft

Park Spoor Noord verwelkomt de Ronde van Vlaanderen voor Kinderen

Afbeelding van de affiche van de Ronde van Vlaanderen voor Kinderen
(afbeelding: Rondevanvlaanderenvoorkinderen.be)

Op zondag 24 maart organiseert de vzw Fietsbieb voor de tweede keer de Ronde van Vlaanderen voor Kinderen, een gratis wielerevent voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Een week voor de start van de profs krijgen de kleinsten onder ons de kans om – in hun eigen leeftijdscategorie – het beste van zichzelf te geven op een afgesloten parcours in het gezellige Park Spoor Noord.

Tijdens de Ronde van Vlaanderen voor Kinderen staat plezier centraal. Deelnemen is belangrijker dan winnen en elke deelnemer krijgt na afloop een leuk aandenken aan de race. Wie deelneemt, maakt bovendien kans om op 31 maart op het startpodium van de Ronde van Vlaanderen voor profs te staan.

Een leuke namiddag voor iedereen

Ook voor supporters is er heel wat animatie voorzien: een gezellige bar, een foodtruck, Gent-Wevelgem op groot scherm, een technisch fietsparcours voor groot en klein,  een springkasteel, enzovoort. Het belooft een gezellige namiddag te worden.

De Ronde van Vlaanderen voor Kinderen vindt plaats in Park Spoor Noord op zondag 24 maart van 12 uur tot 17 uur. Deelnemertjes kunnen zich inschrijven op www.rondevanvlaanderenvoorkinderen.be. Wacht niet te lang, want de plaatsen per leeftijdscategorie zijn beperkt.

 


Ook interessant

Meer van Den Dam