AgendaDen Dam leeft

BabelBar opent voor de laatste keer de deuren

BabelBar sfeerbeeld
BabelBar - BabelBühne (foto: Siege Dehing)

Liefhebbers van good vibes en zomerse gezelligheid, spits uw oren. Dit weekend opent de populaire BabelBar opnieuw de deuren op de Slachthuissite. Verwacht je aan een magische zomer vol leuke evenementen en feestjes, want – snifsnif – het wordt de allerlaatste editie. Reden te meer om er een extraspeciale editie van te maken!

Wat staat er dit weekend op het programma in de BabelBar?

Vrijdag 10/6: open van 17 u tot 23 u

  • Gratis welkomstdrankje tussen 17u – 19u:  cava of homemade limonade by @mirabellasbotanicals
  • Beerpongcompetitie om 19 u

Tijdens de opening zorgt DoDo voor de muziek: afrobeats, reggaeton, samba en andere deuntjes waar je alleen maar vrolijk van wordt.

Gezellig in de BabelBar

Gezellig in de BabelBar (foto: Siege Dehing)

Zaterdag 11/6: open van 11 u tot 23 u

  • Expo van de kinder-, jongeren- en volwassenateliers van Academie Merksem en Park Spoor Noord (van 11 u tot 16 u in de Vleeshaak)
  • Tryout Japans verteltheater: kamishibai-kindervertelling ‘Den Vos Reynarde’ van Het Reynaertgenootschap (14 u – gratis, maar reserveren verplicht)
  • Afterparty/buurtfeest met dj Pierre Wheelchair om 19 u, en dj Waxx vanaf 21 u

Zondag 12/6: open van 11 u tot 16 u

  • Expo van de kinder-, jongeren- en volwassenateliers van Academie Merksem en Park Spoor Noord (van 11 u tot 16 u in de Vleeshaak)

Benieuwd? Ga dan zeker een kijkje nemen aan de BabelBühne. Je bereikt die via de Lange Lobroekstraat (ingang tegenover huisnummer 51).

Dit weekend geen tijd? Er staat nog heel wat op stapel. De rest van de zomer is de Babelbar open op het ritme van het Babelfestival.

De BabelBar en het BabelFestival worden georganiseerd met de steun van Burgerbegroting Antwerpen, Het Oude Badhuis en District Antwerpen.


Ook interessant

Meer van Agenda