AgendaDen DamProjecten

Vragen over Oosterweel? Kom naar de infomomenten!

De Slachthuissite is niet de enige plek op en rond den Dam waar de komende jaren gewerkt wordt aan een mooiere toekomst. Binnenkort start Lantis met de werken aan de Oosterweelverbinding, die van de buurt rond het viaduct van Merksem een groener en aangenamer plek moet maken.

Hoewel we allemaal weten dat het eindproduct de moeite waard zal zijn, zitten we wellicht toch met een heleboel vragen. Wanneer starten de werken in de buurt? Hoeveel hinder zal je ondervinden en wat wordt daartegen gedaan? Wanneer wordt het viaduct afgebroken? Hoe zal Oosterweel voor mij een betere buurt creëren? Stuk voor stuk vragen waarop Lantis graag een antwoord biedt. Daarom organiseert het op woensdag 20 oktober en donderdag 21 oktober een infomoment voor buurtbewoners van den Dam. Tijdens een gezellig koffiemoment kan je er je bezorgdheden kwijt en krijg je een antwoord op al je vragen en verwachtingen.

De infomomenten over Oosterweel vinden plaats in buurtcentrum Elegast (Tweenetenstraat 13a). Geen kinderopvang? Breng de kinderen gerust mee, want ook voor hen zal er iets leuks te beleven zijn.


Ook interessant

Meer van Agenda