Den Dam leeft

DeLuísious serveert gezonde maaltijden op den Dam

Wie houdt van gezond en lekker eten, maar een hekel heeft aan zelf in de potten roeren, heeft er allicht een nieuw favoriet buurtadresje bij: DeLuísious. Vanuit haar keuken slash winkel in de Lange Lobroekstraat verdeelt onderneemster Peggy Paridaen onder die naam huisgemaakte, verse en gezonde maaltijden.

“In zekere zin is het een uit de hand gelopen hobby”, aldus Peggy op haar website. “In een vorig leven stond ik elke dag in de file richting Brussel. Tegelijk was ik ook een moeder die gezonde gerechten op tafel wilde voor haar gezin. Te vaak merkte ik dat dat door de drukte niet lukte. Wel ging heel wat vrije tijd op aan liefdevol experimenteren in de keuken.”

Tijdens een coachingtraject ontdekt Peggy dat haar echte passie zich in de keuken bevond en voor ze het wist, was DeLuísious geboren. Sindsdien staat ze dagelijks achter het fornuis om gezonde maaltijden te bereiden voor mensen die, net zoals zijzelf in haar vorige leven, willen ontsnappen aan de dagelijkse rush.

De naam DeLuísious is een samentrekking van het Engelse woord ‘delicious’ en van Luís, de naam van Peggy’s zoon. “Ik leg in mijn gerechten de nadruk op gezond en koolhydraatarm. Er is een vast gamma aan producten en elke week maak ik twee nieuwe kant-en-klaarmaaltijden en twee soepen. Ik probeer ook wekelijks een gezond kindvriendelijk gerecht aan te bieden.”

Behalve een winkel en take-awayservice, heeft DeLuísious ook een cateringservice voor feesten en/of recepties en een bar on wheels.

Meer weten over DeLuísious? Spring eens binnen in de winkel (van dinsdag tot vrijdag open tussen 11.30 uur en 18 uur) of neem een kijkje op de website.

 

 

 


Ook interessant

Meer van Den Dam leeft