Geen categorie

Kom naar de Kunstkerstmarkt in de nieuwe werkplek van Archipel

Op zaterdag 9 en zondag 10 december organiseert kunstenaarscollectief Archipel voor het eerst een Kunstkerstmarkt. Behalve met kunst van jonge creatieve kunstenaars maak je er ook kennis met de nieuwe kunstenwerkplek van Archipel, die nog voor het eind van het jaar de deuren opent.

“Onze getalenteerd artiesten stellen niet alleen hun werk voor, ze nodigen je ook uit in hun nieuwe ateliers”, legt Stefanie Gordin van Archipel uit. “Samen met een handvol lokale partners toveren ze die voor de gelegenheid om tot een sfeervolle en kunstige kerstmarkt.” Verwacht je aan veel ambachtelijke producten, artistieke creaties en prachtige crafts. En een feestelijke sfeer natuurlijk, want behalve kunst is er ook glühwein, een gezellig houtvuur en leuke live-muziek van muzikanten uit de buurt.

Ben je nog op zoek naar een origineel kerstcadeau? Ga dan zeker eens een kijkje nemen en steun de kunstenaars, ondernemers en organisaties van den Dam. De Kunstkerstmarkt is zaterdag open van 13 uur tot 20 uur. Op zondag kan je er tussen 11 uur en 17 uur terecht.

Wil je zelf met je creaties pronken op de Kunstkerstmarkt? Stuur dan als de wiedeweerga een mailtje naar archipelkerstkunstmarkt@gmail.com, en vertel wat je wil verkopen. Wie weet kunnen de mensen van Archipel voor jou nog een plekje vrijhouden.


Ook interessant