Den Dam

Ontdek de plannen voor het Ringpark Lobroekdok!

(afbeelding: Lantis)

Benieuwd hoe het ringpark ter hoogte van het Lobroekdok er zal uitzien? Dat treft, want in de vooravond van maandag 30 augustus (16u tot 20u) organiseren stad Antwerpen en het ontwerpteam een infomoment voor alle geïnteresseerden.

Tijdens de zogenaamde Ringdag aan het Noordschippersdok worden de plannen voor Ringpark Lobroekdok voorgesteld en kan je kennismaken met de mensen achter die plannen. Ze geven je uitleg bij de maquette. Na het infomoment is er ruimte om de omgeving van het toekomstige park zelf te gaan verkennen.

Presentatiemoment en terugkoppeling

Op dinsdag 31 augustus organiseert de stad overigens ook een informatiemoment voor alle personen en organisaties die het ontwerp de voorbije maanden mee hebben vormgegeven. Tijdens deze sessie kunnen aanwezigen het ontwerpteam al hun vragen stellen en er wordt ook toegelicht hoe ze advies kunnen geven over het voorontwerp.

Op maandag 6 september is er vervolgens nog een terugkoppelmoment. Op dit moment krijgen de aanwezige personen en organisaties de mogelijkheid om hun visie over het gepresenteerde voorontwerp toe te lichten aan het ontwerpteam en de vertegenwoordigers van de stad.

Om beide momenten praktisch in goede banen te leiden, moet je je op voorhand inschrijven.


Ook interessant

Meer van Den Dam